JÄVLA TEKNIKRAPORT!

Har suttit hemma nu i över två timmar och skrivit om den där jävla bilens historia. Blir snart helt galen. Behöver en pause. Men vad kan man göra? inget som jag kommer på iaf. Håller tummarna för Sanna idag för att det ska gå bra och så håller jag tummarna för att jag ska få spela Wii ikväll med Mattias. HIHI! känner mig lite så att jag kanske ska tvinga honom eller muta honom med något..hmm. Aja annars blir det nog att jag träffar Louise en stund, är lite sugen på en promenad eller att bara vara någonstans. Ingen aning. Juste, var och tittade mina ögon idag. Jag är skelögd på något sätt (kommer inte ihåg vad det heter) så jag ska skaffa prisma glasögon som kommer att kosta runt 3000 kronor så jag hoppas att det hjälper min huvudvärk annars så har man slängt 3000 i sjön -.- .
Men nu måste jag bli klar med den här jävla raporten.
Puss så länge

Jag är kär i Mattias Christer Johansson så det så! :D


självupptagen, nejtack

Jag ska berätta om en person som betyder otroligt mycket för mig.

Amanda Louise Sandel

En av mina bästa kompisar sedan många år tillbaka. En riktig pinjla som får en på bra humör på högsta grad. Hon kan alltid skojja bort det alvarliga och slappna av och bara vara sig själv. Ett minne som jag har med dig som jag nog aldrig lär glömma är när vi har byggt en kojja  hos dig när vi var små mellan din säng och ditt skrivbord så skulle vi sova över hos dig och så sa vi till varandra att om vi fick reda på hemligheter så skulle vi berätta det för varandra och berätta annat också. Det är ett mysigt minne. Och ett minne jag aldrig kommer sluta skratta åt är när vi skulle på middag med Martin och Robin på sushi baren och vi stod i minst en timme och funderade på vad vi skulle ha på oss, och så kom Simona och sa att det är fint att ha en sjal över brösten så jag testade det och tyckte det var jätte fint och tänkte gå ner så. HAHAHA!
Ja, vi har mycket minnen kvar som jag har kvar att berätta men det får bli en annan dag.
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig och kommer alltid att minnas dig som en av de bästa.
Du kan förgylla min dag genom att bara le. Du är en underbar person och jag saknar våran tid tillsammans, hoppas på att den kommer att komma tillbaka. Och tack för att du alltid har ställt upp för mig och lysnat på när jag velat prata. Jag hoppas du tycker detsamma. Puss på dig Mandii.


366 dagar

Jag känner ingen mening med att svara när du ringer mig längre.
Vaknade vid tolv hos Mattias. Vi drog upp och käka och tog en cigg. Vid halv tre tiden stack vi upp till centrum och jag köpte en blomma till mamma. Jag kom hem och duschade och drog ner till kärrdal och mötte upp NOshen och Ella. Vi var sedan och grillade vid rösjön för att fira Ellla som fyller sexton idag. Ida, Natta och Carro kom också :) Men nu ska jag äta fajutas. Puss

Orkar inte dig

Grattis till mig och min älskling idag, ett år har vi nu varit tillsammans. Är väldigt irriterad på en viss person men det går väl över skulle jag tro. Har inte gjort så mycket idag. Varit med matte sen i morse och nu är vi hos kim. Jag har mer än världens lust att dra pga en sak. Imorgon ska vi iaf fira Ella son fyller sexton år. Hihi men nu ska jag gå och ha ännu tråkigare. Pussar

It's all about the money

Har inte haft tid att skriva. I söndags var jag hos Mattias och kollade på Wallander och myste lite så jag kom hem sent. Och igår kom jag hem vid elva för jag och Oscar körde upp och det blev lite sent. Idag ska jag sola när jag slutat sen ska jag och Louise vidare till Majsan för att hämtas våra balklänningar och även färga hennes finfina hår till mörkare. Det kommer nog bli jätte fint.
Min vecka är fullbokad :(
Onsdag - Jobba
Torsdag - Jobba
Fredag - färga håret och åka till stan ifall jag hinner sedan Eurovision song contest med sötnosar
Lördag - Min och Mattias ett års dag och ska till stan
Bajs, och så måste jag plugga som in ihelvete.


I'm sick at this life

tjohej leverpastej!!!
Jag vill ha mina älskade skor imorgon men jag kommer ju aldrig komma ner för min jävla backe. Kommer sluta med att jag rullar ner. HAHAH! imorgon hoppas jag att vi slutar tidigt för då ska jag på picknick med tjejerna och Ella ska klippa mig. Men sedan vid senast kvart över tre måste jag hem till Oscar för att dra till en yttligare skiiit tråkig teori lektion.
Har iaf märkt att jag blivit lite brun av dagens solning. Iaf Linda tyckte det. haha
Men nu måste jag fan ta och göra klart min miljösak. Hörs seanre. puss

LINA HAR ALDRIG VARIT SÅHÄR GLAD!!


Har färgat mitt hår :D

Det är fel på min kamera men där är mina älsklings älsklingar!!! :D

AIJAIJAAAAA

Hejsan.
Var på moppekurs med Oscar igår vilket var hur tråkigt som helst.
Och ja, sen vid sju drog jag hem och åt sedan till Majsan för att testa min balklänning och sedan drog jag till Rebecka.
Vi var ute och körde moppe till hld men allting var stängt. Tog sju över tio bussen till min älskling som mötte mig vid shell då vi promenerade hemåt honom och sussade senare mycket gott.
Han skulle åka iväg vid sex så jag låg kvar och sov, vaknade runt nio. hihi. Satte på tv:n och drog sedan och mötte upp Pernilla vid elva. Vi åkte då till stinsen och köpte lite småsaker och delade även på en taco. gott gott gott.
Kom hem vid halv två och hämtade badkläder och gick ner till Rösjön för att möta Nellie och Rebecka. Vi badade och sedan drog vi till Kolatorp och hängde i en lian. hihi. Nellie badade också. Men nu måste jag skriva om mitt miljöarbete -.-
Pussar

love u

I feel so fucked up.

Vaknade vid tolv idag och gick upp och åt frukost och chillade lite, vid halv fyra fick jag skjuts till Matte. Vi gjorde teori prov och han övningskörde till täby där vi käkade god god glass. hihi. Kom hem vid sju och gjorde ingenting, som nu dådå.
Har tråkigt men orkar inte göra något heller. Så jag ska nog titta på en film snart sedan dra ner och möta upp Lollo och snackish lite. Ska försöka komma upp imorgon vid kvart i sju. Det kommer verkligen inte gå. Har nationella imorgon. Bläääää!!
Men nu pallar jag inte skriva mer. Puss

Jag älskar dig tusen gånger om


bläää

Kom precis hem. Varit ute med massa folk, bla. Matte, Isak, Nellie, Ludde, Danne och August.
När jag kom hem frågade jag pappa om han fixat moppen. Nu funkade den at starta så jag åkte fem meter för att kolla om det fortfarande lät konstigt och ja det gjorde det och sen när jag skulle åka tillbaka så ville min älskling inte starta så jag fick rulla upp den och nu vill den inte starta alls så jag är lite deppig. Blä på den. Men men, på tisdag börjar teorin och även på torsdagen och nu ska jag skriva klart om en konstnär sedan plugga lite om Kina och även svara på moppe frågor på internet. Hihi. Har lust att träffa amanda ikväll för det va några dagar sedan. Så väntar på att den jäveln ska svara. Ska även vara med älsklings Becka. Får se hur det blir senare.
Hihi åt min första slash idag i år. Skitgott. Jag tog jordgubb så min tunga var röd men Nellies var inte det. höhö.
Jaja, nu vart det låångt.
Pussar på er

Saknar dig massor gumman

Slush

Sitter vid bänkarna i kärrdal med Nellie, isak, matte, august, Tommy. Vaknade vid elva och väckte matte sen drog vi ut. Det är så sjukt varmt ute, 21 grader i skuggan lixom :o ikväll ska jag nog vara med becka för matte ska på torsells lokal fest. Va iaf hos Henke igår tills allt blev knas så jag och matte drog hem och somnade vid två.men nu måste jag fan va lite social, pussar

Prov

Har egentligen prov men har inte pluggat så vi ska få svaren och skriva om det på måndag istället. WIHO!
Slutar vid tre tiden idag, då jag ska åka till sollentuna och möta upp Rebecka och Nellie. Ska köpa ett iPhone skal och sedan drar vi vidare till Becka och badar. Ska bli riktigt roligt. Sedan får vi se vad som händer ikväll och vart jag sover någonstans. HUIHI. Men nu måste jag skicka över ett arbete. Pussar på er.

Mitt hjärta bubblar över

Sov hos Mattias inatt så kunde inte skriva igår.
Det var som vanligt mysigt. Jag kom till honom vid nio då jag, han, Anna och Robban satte oss och kollade på två avsnitt av Tusen bröder. Skit bra. Vill se mera.
Juste han har ju tatuerat sig. Det blev jätte fint. Kan visa sedan var han tatuerade. Tycker så synd om honom,. Han hade så ont så han nästan inte kunde röra sig. Min lilla älskling.
I skolan dag var det miljötema = boooorriing! Fast min och Pernillas rymdraket blev jätte fin. hihi.
Men nu måste jag sova. Är sjukt trött. Pussar

Den sitter på sidan, från revbenen och ca 1,5 dm ner :) hihi

Planering och viktiga datum

11 maj- Pernilla och Caspar ett år
12 maj- Prov på kina, Jennifer till tyskland
13,14 maj- lediga
18 maj- Majsan, teori körkort
24 maj- Tid för min mage
28- Rösjön runt, bra att veta om man ska sjukanmäla sig
29 maj- Jag och Mattias ett år
33 Maj- Ska till en speciliserad optiker
3 Juni-Idrottsdag
14 Juni bal 17.30-23.00
16 Juni- Skolavslutning
3 Juli- Sanna tolv år



STOP FUCK UP MY LIFE!!!

ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH! jag vill verkligen gå och hånga mig själv. Har hoppat över min mens i två månader. Och nu har jag glömt tre piller så jag lägger av med dom för att byta preventinmedel. Och kul. FUCK! jag har mens. Har så jävla ont, och jag blev så jävla ledsen. När jag pratade med mamma om de så började jag storgråta och nu har jag skit ont i magen och huvudet. ORKAR INTE! ORKAR INTE!
 
ÄR SÅÅ JÄVLA SUR SOM HAN PÅ BILDEN JUST NU.

IPHONE HERE I COM!

messar lite med becka, vi båda sitter vid datan och ska sedan dö har vi tänkt. Vet inte hur men det får vi se (:
Hihi, saknar den pricken trotts att det bara var någon dag sen vi träffades, eh, ska kolla om hon vill träffas kanske?
Juste, Isak har ju skaffat Iphone med tre och betalar inte mycket. Så har nu suttit med mamma och pappa och pratat ihop oss och det blir nog samma för mig. Men nackdelen är då att ni som har tele2 kommer kommer inte kunna messa och ringa lika billigt längre. Men vafan. Det får ni sköta. haha.
Idag vaknade jag iaf vid elva efter en natt jag aldrig kommer glömma. Sedan tog jag och Matte bussen ifrån edsberg och vi och Isak drog till sollentuna. Jag köpte en skitfin bikini och vi va inne på 3 butiken. Matte ska köpa en Iphone den första juni. HIHI. Sedan drog vi till kärrdal och träffade August och Victor. Jag drog hem och sedan iväg till Majsan och testade det lilla som var klart med klänningen. Fick en bild framför mig och den kommer bli fin. Den är klar till den 18, eller då ska jag bara lägga upp den. glad tjej jag är.
tänkte lågga in en bild på bikinin. Men väntar på ett samtal så det blir om någon timme (; Pussar

jävla dator

Skrev väsrta långa inlägget i morse men så råkade jag trycka på någon knapp så det ända som stod kvar var: eller. Så jävla sur. Aja nu har jag lite tid att skriva. Håller på att "träna" magen, ska ju bada idag med lite folk trotts vädret. Sedan blir det även grillning och busande. Men när Mattias har tränat klart så ska jag dra en stund till honom, sedan gå några meter till Emma och lämna lite grejer sedan drar vi vidare. Skolan idag var ganska okej. Um kom till oss, sedan hade vi besök av RFSU och lunch och sedan kollade vi på film, då jag somnade gott men vaknade av att Kevin skriker på Håkan och vi fick sluta mer än en timme tidigare för ingen tyckte filmen var bra. HAHA inte ens Ida! Lite kul. Aja. Kom hem vid två och har nu städat i en timme. Jag lite stressad men jag vet inte vad jag ska göra tills matte ringer. För det är då jag kommer stressa ihjäl. Aja. Och Jennifer när du läser det här, om du gör det, RING MIG! Puss

Pimpade mina jeans för ett tag sen, baksidan med men bilden blev inge bra.


We just want that

Kom hem för en timme sedan ungefär. Har nu duschat och ätit älskade mackaroner. Och messat med en jävligt sur Calle! Åh jag blir så förbannad på honom ibland!!
Jaja strunt i det. Han får vara sur om han vill, för jag bryr mig faktist inte (:
Jag och Jennifer drog hem en snabbis till mig då jag bytte om och vi slängde i oss korv med bröd och sedan drog vi in till rådmansgatan. När vi kom dit gick vi först till fel lasedom. Men sedan kom vi till rätta. Det var riktigt roligt. Men Karin var riktigt läskig med hennes isblå ögon som lyste lika mycket som hennes tänder mot hennes jätte bruna ansikte. Hahaha så det var kul iaf. Efter så drog jag och Jennifer till Gymgrossisten för att titta om dom hade öppet men nej de stände tidigt som klockan sex dom. Så in till donken blev det med alla andra och mycket skratt med bla. Karin, Linn, Miranda och Michaela. Det var skojjigt.
Nu ska jag iaf hoppa i säng och kolla på tv och mysa in mig i mitt duntäcke.
Pussar


Have faith in me

Lyssnar på Stone Sour. Jag har en ganska varierad musiksmak, haha. Lyssnar på allt nästan.
Idag efter skolan blir det iaf hemgång med Jenkan för att byta om till svarta kläder och äta något snabbt. Sedan skyndar vi oss till stan och möter upp alla andra. Sedan blir det slaktdags!!! Hihi
Men men, jag hör av mig senare. Pussar

Kalaspuffar

Sitter i sängen med min älskade rosa dator. hihi.
Igår var jag iaf i stinsen med Pernilla, jag köpte två par skor och en happy meal, vi träffade även Johan och Caspar och några andra. Sedan drog vi vidare till sollentuna och mötte upp Rebecka. Det var mys. Kom hem vid halv sju, åt middag. Sedan låg jag död i sängen tills elva då jag försökte sova men jag hostade och hade så jävla ont i halsen så det var lite svårt. Mådde skit igår. Har fortfarande ont i halsen men jag måste till skolan så what ever.
Idag ska jag hem efter skolan och bara vila sedan vid halv fem tiden drar jag in till stan med jobbet för att spela laserdom. Det ska bli kul som satan hoppas jag. HIHI!
Men nu måste jag plugga på idrott. höhö.
Puss

entourage

Sitter i sängen och satte nyss på Entourage som är på sexan. Kom hem för 30 minuter sedan ifrån Rebecka där vi badade jacuzzi i typ tre timmar. Det var riktigt najs och roligt. Och nej Nellie jag har inte silikon!!!
Har varit med Mattias också. Vi vaknade vid tolv då han låtsas sov tills jag blev sur och vände på mig. Hahah!
Sedan drog vi ut och träffade P och I och gjorde inte så mycket. Lämnade sedan tillbaka en film jag hyrde igår som jag hann se halva på för att jag somnade men den var bra av det jag såg iaf. Lite äcklig kanske.
Sedan drog vi till kärrdal och träffade folk. Träffade även Bj en lite stund så vi hann prata en del.
Ska kolla åå tv nu Puss

Old times

Moonlight

tjo. Valborg vart inte så lyckat. Åkte först till Becka där vi och Nellie fixade oss sedan drog vi vidare till tegelhagen och mötte upp bla. Sanna, Lollo, Christophe, Oliver och några.
Vid halv elva drog vi till vallen och jag frös och hade tråkigt så jag drog hem och kollade på ett avsnitt Dh och somnade sedan. Vaknade och sprang till bussen vid halv ett halv två och drog till stinsen och åt på taco bar och handlade lite kläder med Nellie. Ikväll ska jag nog vara med Nellie, Mattias och Isak. Får se vad vi ska göra. Jag ska iaf hyra en film. Är lite taggad. hihi.
Pussar

RSS 2.0