underbart

Vaknade vi halv tolv med bj bredvid mig. Vi åt frulle och sedan vid halv tre drog hon, medan jag drog till Kista med Emma för att se Tusen gånger starkare. Filmen var väl helt okej. inte den bästa men men. Sedan drog jag till älskling som kom hem ifrån Småland idag. Vi hade det underbart mysigt och sedan vid halv nio drog vi till kärrdal. Jag drog hem och duschade och åt sedan ut i typ en kvart. Nu sitter jag här och tänker på en sak.
Men nu ska jag leka lite med internet. Pussar


Piano

Igår spelade min syrra en underbar låt, jätte fin, hon sjöng och spelade piano. Vill lägga upp inspelningen men vet inte riktigt hur man gör det när det är ett röstmemo. Jag grät som fan igår. heheh. käsnlig typ.
Men idag är jag iaf hemma för jag mår inte så underbart bra och har ändå bara en lektion då vi ska repetera matte. Men nu ska jag sussa. Pussar

Min syrra ca ett år sedan.

ÅNGEST

ORKAR INTE PLUGGAAAAA! PALLAR ITNE SKOLAN! BLÄ

bastu

Hejsan hoppsan! Är glad men å andra sidan inte. Tänkte att jag kunde klippa mg idag, var dock inte så jätte noga så det blev så himla tjockt i slutet, ni vet när man varit hos frissan så blir det tjockt när man har rakt?
Men nej, så ville jag inte ha, så Lollo får fixa till det seanre. Om ungefär 35 minuter ska jag ta bussen mot sollentuna och köpa gårfärg, antingen rödbrun eller mörkbrun. Min färg har blivit såååå jävla ljuuuss så har fått en stor utäxt. bajs.
Var hos Mattias igår kväll så kunde inte skriva något. Vi myste, kollade på film och drog upp till Ica för att hämta ut kläder och köpa cola. Mums, hehe har typ börjat gilla de? :S KNAS! MED STORA BOKSTÄVER!
men men, får se hur det blir senare. Måste plugga också. Bajs, igen..
Men nu ska jag äta. Höres. Pussar

Min bebis förra sommaren

Poledance

Blev ingen bio. Fml asså!
Istället blir det myskväll i min älskade säng. Ska lata mig framför tv:n.
Juste, för ungefär fem månader sedan ville jag börja på poledance. Ingen ville börja med mig men nu är Ida och Astrid på iaf så vi börjar den 4:e. Helt sjukt najs.
Men men, nu ska jag bara chllla i min säng. Pöss

I rymden finns inga känslor

Va aaaas taggad på att se på bio, I rymden finns inga känslor. Men nu har matte helt taggat ur. Så vettefan, funtar snart på att gå själv. vill verkligen se den. och först hittade jag inte min biobiljett så vart fett otaggad sen hittade jag den och nu är inte de andra taggade :( Bajs.
Helgen har iaf varit bra. I fredags var vi några hos nellie och åt och firade att hon fyllt femton. Sedan drog jag till kärrdal och hem, hade så jävla ont i magen. Igår var vi några hos Sanna och hade det roligt. Satt mest i köket med Nille o Sebbe. Sen fick jag ont i magen igen så jag la mig i en säng med en värmekudde och bad till Gud at Matte skulle åka hem så vi kunde sova och så blev det :) hihihi.
Vaknade runt ni och somnade om till halv tolv då jag, Matte, Anna och Robban drog och gymmade. Vi kom hem vid halv fyra och jag dog nästan av hunger så drog upp till mammas och åt sedan till kärrdal. Helt ok dag.
Men nu ska jag kolla fejjan och äta. Pussar

Sugen på tårta nu :(

Chenel

Sitter i sängen med min rosa bejbi i knät. Ska alldelles strax börja röra mig mot bussen. eller typ om 24 minuter, hahah! VÄRSTA FAILEN! Hade satt mobilen på laddning under natten, trodde jag dådå, men hela laddaren var inte i så kommer inte alls ha mycket batterier! Hatar batteriet på jävla Iphones! :(
menmen, nu ksa jag leka lite med min bejbi Pussar

uppsats - två timmar

orkar inte. Bajs! Men jag kommer nog bli klar på ett kick när jag väl börjar.
Imorgon efter skolan blir det hem och äta sedan iväg till Kista och hämta ut biljetter för Salt och äta med masen sedan bio. Efter det väntar min älskling på mig då vi ska kolla på Toy story 3 och Rocky. Sedan blir det mycket mys och sömn. Synd som det är måste jag ta bussen tidigt :( Om jag nu tänker gå på ****.
Får se hur livet bär åt sig. Måste verkligen komma igång nu. Hörs senare. pussar

Samma soffa

jappp, sitter i samma soffa som igår. Om fem minuter ska vi dra mot bussen. Det blev inte så mycket plugg igår pga att man hittar inte ett jävla skiiiit! men men.
Har skolfoto idag, bajs på Åva!
Men nu ska jag ut i regnet och förstöra min frilla och ta en morgon två minutare.
Pussar

Scrubs

Sitter i en beige soffa hos Louise :)
Ska egentligen göra läxan men förstår ju fan ingenting. Så om någon kan hjälpa mig så här av er fan ;)
Åkte hem efter varit på donken och hämtade min älskade rosa bebbi och drog till Lollo. Senare blir det npgo gården. HAar lovat petter att baka med honom. Får se vad det bli för ngt.
Imorgon e det skolfoto. Inte roligt. menmen.
Sedan blir det hem efter att Åsa får förklara läxan mer för mig, tredje gången dådå.
Sedan på torsdag blir det "I rymden finns inga känslor" med mamsen. Sedan äta och så.
På fredag har Nellie sin tjejmiddag och Annie sin grej också. Får se hur det blir på kvällen. Vart vi tar vägen och så. Pussar iaf

Fingermålning

Blev skiiit sugen på att lägga ut flera stora papper på golvet och kladda med min pojkvän med fingerfärg! :D
Ska försöka övertala honom men det lär ju aldrig hända. Så då blir Ida mitt offer. hihi.
Puss och smek
Lyssnar på dum av mig, den här bilden får mig att bli jätte sugen! :D

love



jag vill ligga i din famn och somna gott


-

Orkar inte. Har fett mycket läxor att göra. Och måste ut. Pallar inte. Bajs.

Oj

hahah märkte nyss att jag skrivit life your day like it's your last.  Det ska ju stå live men orkar inte ändra, haha!
Jag e skiiit sugen på att färga håret rött, men tänk om det inte passar, kan ju inte missa skolan lixom. Men det får vänta tills lovet isf, hehe. Har varit hos Lollo sedan halv sju. Kom hem för en halvtimme sen typ. Har duschat o så, det var skööönt! mÖtte upp Bj i sollentuna på dagen sedan drog vi till mig och lagade köttbullar och spagetti. Mums! Men nu ska jag smörja in benen sedan kolla på tv. Pussar

Höhö cp bild. Landet förra sommaren

my friend is hurt

Helloj.
Nu sitter jag i min älskade säng och har ingen aning om vad bj gör för stunden. Ska snart börja fixa oss och dra vidare till edsberg för att fika på Figges. Mitt favorit fik typ. hehehe.
Sedan kanske jag ska träffa på Mattias och leka lite med honom. Så skönt att allt löst sig, typ.
Iaf, igår kom bj vid halv åtta, sedan drgo vi till Täby kyrkby med åtta bussen till Tony och träffade Annie, Zara, Emma, Linnea, Lollo, Madde, Erica och massa andra. Drog vid halv elva, alla behövde dra så vi drog hem. Vissa drog vidare och så. Sedan somnade vi väääldigt tidigt, typ tolv. Men blev väckt och pratade med Mattias vid ett. Men nu ska jag byta piercing och fixa mig. Pussar

19.21

Hello. Har gjort lite läxor och ätit och bara chillar med musik. Om tio minuter är min bebis Bj här och kvart över åtta drar vi mot Täby kyrkby för att träffa bla. Emma, Zara, Annie, Lollo och Madde. Får se hur det blir när vi kommer dit. Det är sviiin kallt ute så ska ta min älskade fjällis. heheh.
Men iaf, skolan har varit helt okej, mycket läxor och grupparbeten iaf. Kan fan inte fatta att det är fredag. helt sick asså!
puss

Jag och min bebis Nellie


-

I'm so afraid to lose u honey..

Lite mer än ett år sedan

If..

sök på If eyes could speak med Devon Werkheisher. As bra låt :) Låten stämmer in och säger allt

OMG

Pappa har tolv kompisar här som motsvarar två flak öl, två vindunkar och mycket mer, kommer mitt rum vara okej? vet inte om jag kan lämna min älskling här :(
Just nu badar de och skriker som jag vet inte vad. hahahaha!
Har inte sett pappa skrika av rolighet förut, eller jo men inte såhär. sjukt.
Men vad ska jag göra? Är jävligt sugen på att hoppa i och svaka mig eftersom det är 20 plus ute men känns lite fel med tretton killar. hahahaha! I helgen blir det bad och bastu iaf! :D
Pussar

Lovely

Har haft ont i magen hela dagen. En dålig känsla.
Ska till stinsen med mamma och syrran snart för att kolla skor! Räknade mina skor igår och ja, typ 40 par, hehe! men ska slänge två par och lägga undan typ 10 nu till vintern. Efter det blir det hem till Mattias för att prata och sedan sussa där ifall allting går bra. Skolan idag har inte varit ngt vidare. Bröt ihop på engelskan så var tvungen att springa ut. Är så jävla rädd för att förlora matte. Hoppas iaf allting blir bättre. Men nu ska jag börja göra ingenting. Pussar

Min gulluge Amanda

Pricken

Har läst Pricken i skolan idag, väldigt synd om pricken :( men men. Skolan har väl varit liiite över rolig idag. Skrattat ihjäl mig typ. Sååå jävla pinsamt när kuratorn, sjuksyster och studieledaren och båda mentorerna står och snackar och ist för att lyssna kör jag och Annie: FITTAN STICKER FRAM FITTAN STICKER FRAM! HÅRD OCH HÅRIG. hahahahah! garvar bara av att tänka på den. OCH MIN ARM ÄR HELT CP MOBBAD!!
men nu orkar jag inte skriva, ska till bussen om trettio så bäst att städa. Pussar

Min bästa vän och jag, åttan tror jag. hahah!

arg

Hur fan tänker du?
Blir så jävla sur.
Kan du förklara?
Jag har tänkt.
Varför gjorde du så?
Snälla förklara..


Från och med du

Hej, har inte kunnat skriva eftersom att i söndags sov matte hos mig och igår var jag kvar i täby och sov hos Linnea. De var mysigt. På torsdag får jag se vart jag tar vägen. Pappa ska ha tolv kompisar här så måste vara ute ur huset -.-
Helgen får jag väl se va som händer, på lördag blir det iaf bio med folk. Får se vad som gå på bio.
Mina dagar har inte varit de bästa. Igår mådde jag skit men idag är det iaf bättre.
Men nu ska jag städa mitt rum. Pussar

Kärlek

kärlek är som vänskap. Den kommer och går medan vissa består. Kärlek har inga gränser. Alla är lika myckte värda. Kärlek är en underbar känsla. Kärlek är värt ett högt pris i livet.

Candy

Igår kväll var det mysigt. Först drog jag, Nellie, Bj, Lollo till täby och åt på taco bar med Oliver, Zara, Linnea och Emma :) Efter det drog några hem hit och köpte godis och hyrde film. Det var mysigt, kollade på film från typ halv nio sedan somnade vi runt fyra. Och jag vaknade vid åtta så har sovit lite fram och tillbaka i några timmar nu. Ska bara städa och sedan gå ner och lämna filmer och möta upp Mattias. Får se vad vi ska göra. Har inte lust att vara ute så länge iaf.
Men nu ska jag gå och byta kläder. Pussar

Byggarebob

Tjoho. Varknade vid elva. det var riktigt skönt att sova. Somnade vi halv två fast egentligen kunde jag sova typ halv ett men en envis liten unge ville messa.
men men, nu e jag vaken iaf, sitter i världens myskläder. Ska kanske möta upp Lollo på en cigg snart. Bror på om hur länge. För jag vill ut nu. Hahaha!
Går dagen var rolig. Tjejmiddag örst hos Lollo. Där var det jag ,Lollo, Emma, Linnea, Oliver, Zara, Oldoz. Sedan drog Oldoz och Lollo vidare till Odenplan och linnea och Emma drog hem till Emma så vi stack hem till mig och gjorde typ ingenting. VI halv tolv drog jag ut och snackade seriöst med Mattias, inge vidare roligt, allt känns helt fel så får se om vårat förhällandfe går att laga, hoppas verkligen det.
Jag älskar dig <3


Datakunskap

Sitter och har världens tråkigaste lektion. Världens sämsta morgon också. Vi tog fel buss sedan fel tåg, men kom bara en minut sent iaf. Men men, bättre hade det varit om vi hade tagit rätt ifrån början. Ville bara skriva hur jävla klantig man kan vara. Pussar

she look so sad in photograf

Hej hopp i lingonskogen! Är typ klar, ska gå om ungefr tio. oj. skit. jaja, ska göra varm choklad, sedan sticka ner till tha buss! hihi, men men. Pusss


varmt

Åh, nu blev allt jobbigt. Ångest. Beslut. Ord. Kärlek?

Perfect

Tjohopp!
Har varit i min gamla skola för att göra två ringar. Det var mysigt, Louise och Ida var med också. Drog hem vid halv åtta och skrev en grej på datan sedan vidare till Kärrdal i myspys fjällis och mötte upp Oliver och Louise. Sedan har vi bara varit på gården och myst. Sen fick jag skjuts hem av gulliga Linda :D
hihi, imorgon blir det nog tjejmiddag. Efter skolan ska jag hämta mina ringar iaf :)
Vill rista in Hope, ska se om det fungerar :) men nu, tillbaka till cp msn :)
puss

Skolavslutning

Zara

pratar i telefon med zara, har garvat ihjääääl mig. men men, filmkvällen var bra och myyyyyysiiiiggg! ska snart sooovva :) pöööösss

+

Bj, kom hit :( Jag vill att du ska krama mig :(

-++--

Just nu är det piss. Börjar tvivla mer för varje dag som går. ingenting förändras. Du förändras inte. Det gör bara ondare och ondare. Har släppt för många tårar.

Ska upp och äta snart sedan blir det iväg till Ebba där jag, Ebba, Amanda, Stina och Jennifer ska kolla på film. Har verkligen saknat de tjejerna. Som tur e så kommer jag inte ha tid för att tänka på det dåliga för ikväll ska jag ha roligt. Men nu ska jag inte deppa ner er också. E bara så jävla arg..
Men vi hörs när jag e på bättre humör. Pussar


RSS 2.0