Badkar

Sitter i sängen. Vaknade för ungefär en timme sedan. jag ska till bussen snart, ska fika med Zara o Lollo. Nu måsyte jag ruscha! Pussar och god morgon :)

-

du får det att bli svagare och svagare för var dag som går. Jag vet inte hur jag ska reagera. Le eller gråta. Jag har gjort bådera. Du får det att bli starkare för var dag som går. Jag skrattar men har också gråtit. Jag håller det inom mig.


myspys

Jag har mer än all lust att sätta på mig en hoodtröja, mjukisar och sockor och krypa ner i täcket och kolla film. Men snart ska jag möta upp Petter, om han svarar vill säga. Senare kommer också Becka och Nellie för vi ska se på Final destination. Idag var skolan helt okej. Bara tråkigt att Zara sjukanmälde sig. Har iaf pratat typ hela dagen ändå, hahah!
Men men, datakursen var typ det tråkigaste jag någonsin gjort. Var bara inne på fejjan och bytte profilbild och blablabla. Jag är stolt över mig själv.
Pussar

Alle e såå söta så :)

Per-Anders

Sitter och har datakurs. Tråk. Får se vad som händer efter skolan. Min tunga är tydligen väldigt kik han med lång tunga i Kiss. HAHAH! men men, bajs puss

29/8-10

Idag är det femton månader sedan jag och min pojke blev tillsammans. Det funkar ju bra.
Thess, jag har inte ditt nummer, skriv det i min logg på fejjan, måste fråga en sak (;
Jajjajaj, är skiiit trött idag. Somnade fan vid elva igår och var helt slut och vaknade vid nio fan. Imorgon måste jag ta 07.50 bussen, eller jag kan ju ta den tio över om jag vill men nej pallar inte stressa. Så jag måste gå upp typ vid halv sju. bajs. Jag vill kolla på tv men min fjärrkontroll är borta! Någon kom och hjälp mig!
pöss

Skitsköön kväll

Igår var jag, Bj, Linnea, Zara, Annie, Madde och Emma vid rösjön, grillade och hade det mysigt. En riktigt lyckad kväll iaf. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill färga håret typ rött men nej jag har ju fan inga pengar. bajs. vill köpa snygga höst skor men nej, har ju inga pengar :( fan asså, igår slösade jag 72 kronor på bara fika, fätt iriiterad. Ska iaf sluta röka. Det är ju tummen upp,. Jag och Bj har ett litet vad.
 Men nu blev det tråkigt, hörs senare ) puss

Therese

Ja du, först tänkte jag bara säga att jag vet att du läser din tönt :D
höhö, men men, är med Mattias nu, asså din mattias, noot.
Ska äta om en stund och sedan blir det nog utgång och senare film och mys med Mattias. Imorgon blir det iaf grillning med mina skööna tjejer. Som tur e kommer de till min sida. MOHAHAHAH!
jaja, puss puss

Mitt lillfinger är handikappat

Igår när vi hade bakat så började Agge picka mig i huvudet med en pappegojja och så tog jag tag i hand tröja när han sprang så jag flög raaakt in i ett uppställt fingisbord. Så nu har jag fått en innre blödning i fingret. Mys. Nej.
Så jag kan knappt röra fingret, trodde man inte behövde lillfingrarna till något men det visade sig att jag hade fel. Snart ska jag gå upp och fixa hårret och leta efter en viktig lapp o äta :)
Min buss går exakt om en timme så jag har gott om tid, puss

Mina söta

gårdagens faiiiiil!

Jag skulle diska min kaffe sak som man kan ta ut ute. Och så gjorde jag det och sen så gjorde jag kaffe latte. mums tänker jag. Sedan när jag går så ska jag ju smaka, mums, diskmedel kaffe -.-
Fyfan vad äckligt det var. fick jätte ont i magen, känndes som att jag skulle spy. Men nu ska jag göra ett nytt försök snart. HAHAHAH!
önska mig lycka till! :)
Pussar <3

bajsbild

Håll dina vänner nära föralltid

Kollar på 2 1/2 men as usual, stavning? menmen, skolan har varit lång men helt ok.
Vi mötte upp Zara vid kvart över tio, fick en jättegod latte och sedan blev det musik och ritande på armar. Ska lägga in en bild senare idag. Det blev fint, blev faktist sugen på att tatuera så men det kanske är lite killigt. haha!
Men iaf, de lektioner vi hade var iaf mentorstid, engelska, komunikation, USL. Lunchen var skitäcklig, men jag blev överlycklig för att min bild inte visades som den egentligen skulle. PUH!
Syrran håller på och lagar mat så ska väl snart äta sedan blir det ner till gården och baka med några och träffa pojken min. Pussar på er ett tag

Alperna 10

-

Jag tål dig inte. Du ser ut som en häst och du är så ful och irriterande. Så fort jag ser dig vill jag bara spy.

på måndag blir det fläskkotlett

lyssnade på radio då reklamen för billig fläskkotletter och dom ba på måndag blir det fläskkotlett, på tisdag blir det fläskkotlett osv...
Höhö. Jag glömde berätta om min klumpiga händelese. Jag rökte och skulle ta upp min väska och så råkade jag fimpa bredvid mitt öga så jag har värsta gropen, har bränt bort skinn typ. så jävla klumpigt.
Blev skitsugen på att köpa skor. ååh jag vill ha skooor! :(
men hej då, puss

okej..

hahahahahahahah! Jag snackade om vad jag skulle ha på mig imorgon och så blev det så att samtalet kom till hur det skulle vara om alla var nakna i skolan. killar skulle typ gå runt med stånd 24/7. HAHAHAHAH!
hittade dock ingen bra bild..
men men. ska kolla film nu. pöss

hehe

Märks det att jag har tråkigt? Nähe, men det har jag iaf. Är inne på msn och snackar med Zara, jag har inte varit inne på msn på typ hundra år :P men men. Imorgon blir det täby men några iaf, sedan kanske träffa bex, får se vart världen tar mig helt enkelt. Jag som ville myspysa med min pojke men nej har har inte tid fören fredag eller nästa vecka. Oh shieeet, nu måste jag messa bj. PÖssssar

Jag och Louise, Emo dagen i åttan

vill inte sova

Okej, inte kul. Nu när skolan börjat måste man ju komma i tid i säng men jag har största problemet. ligger i flera timmar och försöker sova. Det är så jävla svårt att somna. Tror det beror på att jag inte sovit själv på lovet och för att jag somnar hela tiden efter skolan i någon timme. men idag ska jag läsa och lyssna på musik, det kanske fungerar :)

Hahah det där är fan jag till 100% :P

Carla carla carla carla carla

Kollar på scrubs. skitkul :)
HÖHÖ. idag fick vi en ny tjej i klassen, zara. skiiiiit sköön tjej som är framåt vilket är bajsabra.
Iaf, började ju som saggt vid tio med musik, bajs tråkigt så jag ska byta till drama, jag kommer fan kräva det.
Var utanför Täbban efter skolan med bla Lollo, Zara, Emma, Angelica och massa andra. det var mysigt iaf, kom hem för några minuter sedan. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, är fätt trött asså.
Men nu ska jag kolla scrubs :)
Någon som vet när dh börjar?
Puss

Looking forward

Ser faktiskt fram emot skolan. Idag är det den första riktiga skoldagen. Vi har bara musik och engelska, börjar tio idag. Men efter musiken har jag två och en halvtimmes hål. blä, får kolla om Patrik har hål så kan jag träffa honom. Min barndomsvän som det snart gått ett år sedan jag träffade. Efter skolan får jag se vad som händer. Slutar 14.40 så antar att det blir till Mattias eller hem och sova. hihi. jUST NU ÄR JAG KLAR OCH HAR INGENTING ATT GÖRA. JOBBIGT! Men men, helgen var helt ok iaf, tjänade 200 och har gjort av med mitt barnbidrag på h&m typ och fest.
Tyvärr ingen bild, internet är segt, puss

-

De som betyder mycket i livet vill
man alltid ha med sig vart man än går,
jag har med mig dig. Du är min bästa vän föralltid


Åva

Två "skoldagar" är klara och nu är det fredag.
Vi har fått ett skitnajs schema, de ända ämnena som vi har kvar sedan grundskolan är matte svenska och engelska. Jag slipper No, spanska och So :) hihi.
Vi har iaf lärt känna nytt folk, de jag och Lollo är med mest är en tjej som heter Therese och är 18 och en tjej som är som oss och heter Angelica :) Men det har ju bara gått två dagar så..
Ikväll blir det fest i solna tror jag och sedan mys med Mattias ifall jag inte skippar Solna saken, får se hur det blir.
Ska klä på mig och äta nu. Puss :)

old picture

haha

bj har trott jätte länge att hon börjar imorgob. haha och så ringer hennes mor och ba du börjar på torsdag :)

Gröna Lund

Om ungefär två timmar drar jag, bj, Petter och Tommy till Gröna lund. Det ska bli kul, har inte varit där på jätte länge. Vi drar nog vid tio eller så och åker hem och sussar. hihi.
Kvällen igår var galen, både bra och dåligt, hamnade iaf hos mattias vid tre tiden. Somnade ganska snabbt. hihi.
Pussar

MORENA

Gårkvällen var lyckad tycker jag. Alla var glada och så. inte så jätte bra i slutet men det funkade. vi drog runt ett eftersom jag va så jäävla hungrig. Sjukt. Men men, ikväll blir det The voice tror jag. Får se hur det blir senare. Pussar

Min älskling för något år sedan

Dirty dancer

Ska snart börja fixa mig inför kvällen. Nellie K och Bj är här också. Vi ska äta om ngn timme sedan drar vi ut ovh förar ovh möter upp tre till brudar. Då drar vi alla till Ludde. Det kommer nog bli najs. Jag är iaf taggad till 100% som jag inte varit på typ tusen år.hahah!
Idag har vi bara chillat vid poolen typ. Det var sköööönt.
Ska måla naglarna nu. Pussar

Måste bara få skriva av mig.
Det är så sjukt taskigt. Förvänta dig inte nu att jag kommer att svara eller ens snacka med mig. Du gör allt för att stöta ut mig. Våran vänskap är nu förflutet skit.

Staden Stockholm

Ska snart bege mig in till stan. Ska möta Nellie vid kungsan när hon har sutat jobbet. Sedan ska vi leta efter någonting att ha på oss. HIHI! jag vet ju redan vad jag ska köpa, jajaj. Igår hände det inte så mycket, badade sedan drog jag och träffade bla. Ludde, Lollo, Emma och Oldoz. Sedan drog jag och Emmam hem till Mattias och kollade på Hollywood Gigalo tills Vi alla tre nästan somnade. Men nu ska jag ta ett dopp i poolen sedan fixa mig och så vidare... pussar på er

Thailand lite mer än ett år sedan


Final destination

Becka.
Ja, det var ett tag sedan jag skrev. har inte pallat eller stängt ner sidan. Men nu ska det bli bättring :)
Sitter hemma hos Becka och har kollat på Final destination med henne och Nellie. ska snart ut och ta en fem-minutare sedan blir det nog american pie. Igår hände det inte så mycket. Vi skulle fira petter eftersom han fyllde år men det vart ju inte mycket till firande när de speklade basket. drog hem vid elva och somnade ensam i MIN säng på tre veckor. Men det var skönt. Träffade även sanna idag. vi badade och var hos mig ett tag.
Bajs, imorgon ska jag måla och följa med Nellie och handla present till hennes pojke. Sedan kanske det blir bio med tjejorna eller ngt annat. Men men, nu blev det rätt mycket. Pussar på er
P.s. saknar dig Bj. D.s.
Blir ingen bild.

RSS 2.0